#книги про випічку для кондитерів

 

Як ви вже знаєте, кондитерське мистецтво - це складне і водночас захоплююче заняття, яке вимагає від вас не тільки таланту, але й наполегливої праці та знань. Тому ми хочемо запропонувати вам кілька порад та книг, які допоможуть вам удосконалити свої навички та знання у цій сфері.

  1. Читайте книги з кондитерської тематики. Як ми вже багато разів казали, книги є незамінним джерелом інформації та натхнення для кондитерів. Звертайте увагу на книги, які містять як теоретичні знання, так і практичні рекомендації та рецепти.

  2. Беріть участь у конкурсах та змаганнях. Це може бути відмінною нагодою для вас проявити себе та отримати корисні поради від досвідчених кондитерів. Крім того, участь у змаганнях допоможе вам зробити крок до професійної кар'єри.

  3. Звертайте увагу на своє здоров'я. Кондитерство пов'язане зі значним споживанням цукру та жирів, тому важливо не забувати про здорове харчування та режим дня. Приготовлюйте страви, які містять більше фруктів та овочів, а також ведіть активний спосіб життя.

Якщо ви будете дотримуватися цих порад, то навички та знання у галузі кондитерства будуть у вас набагато вищими. 


      Ці три книги популярного блогера Вікторії Мельник моментально стали бестселерами. На їх сторінках автор дає безліч простих та доступних рецептів ідеальних десертів. Тут ви знайдете поради з приготування незвичайних текстур, бісквітів, кремів, мусів, а також використання нових технік. Більш того, автор розповідає, як правильно обрати інвентар та покроково вчить робити ідеальний декор.

Вікторія Мельник навчить Вас створювати неймовірно естетичні та смачні десерти, покаже, як готувати не за рецептом, змішувати, імпровізувати і створювати власні індивідуальні шедеври.

Автор приділяє увагу кожному етапу приготування десертів і зрозуміло пояснює кожен крок:

  • Дає поради щодо вибору базового інвентарю (Який міксер вибрати? Якої форми необхідні кондитерські насадки?)
  • Розповідає про найважливіші моменти приготування тортів (Як перераховувати інгредієнти? Як отримати рівний прошарок крему?)
  • Ділитися секретами приготування чизкейків (Як приготувати сабле і крем для покриття?)

У книзі Ви знайдете рецепти десяти дивовижних чизкейків з різним наповненням, текстурою і кольорами (Лавандовий, Класичний Нью-Йорк), стільки ж тортів (Орео кейк, Вертикальний медовик) та інших різноманітних солодощів від малинового сорбету до кавових мафінів.

Апетитні фотографії готових десертів майже на кожній сторінці книги будуть надихати Вас на створення ідеальних кулінарних шедеврів.

"Чизкейк всередині" – кулінарна книга, в якій поєднуються незвичайні смаки, текстури і техніки. Простий опис приготування і маленькі поради допоможуть навіть початківцям опанувати мистецтво кулінарії!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

#українські_письменники

#українські_письменники 22 грудня